dimecres, d’agost 27, 2008

Una trobada sobre la Catalunya 2.0 (10 idees) 1. La web 2.0 configura una nova societat civil més oberta i fluida.

 2. La tecnollibertat és progrés. La por a la tecnollibertat és un símptoma d’esclerosi social.

 3. La política 2.0 no són els polítics amb bloc, són els polítics connectats i en sintonia constant amb la ciutadania.

 4. Política 2.0 i economia 2.0 són esforços paral·lels, dues cares de la societat 2.0.

 5. El coneixement tancat és el passat. És necessari acabar amb els cercles impermeables de coneixement universitari i empresarial per obrir-los al món.

 6. Les solucions col·laboratives pròpies de la wikinomia poden ser molt útils per a compensar la pobresa en R+D a Catalunya.

 7. La informació, bona i dolenta, sobre qualsevol empresa corre entre consumidors i competidors. La honestedat és un recurs bàsic en el món 2.0.

 8. Els blocs són una eina extraordinària per a vestir d’experiència la relació consumidor/marca.

 9. Davant la microsegmentació de mercats els blocs i les xarxes socials són el mitjà més adequat per arribar de forma econòmica i eficient al client amagat.

 10. Els entramats p2p són la solució a alguns dels problemes econòmics del país. Els esquemes financers de particular a particular en són un bon exemple i poden ser una molt bona opció per a suplir el rol de bancs i caixes en molts microprojectes empresarials.
  ________________________________
Sobre aquestes 10 idees i algunes més va girar la conversa a la trobada amb blocaires que el Conseller Huguet va organitzar per parlar de la Catalunya 2.0. Podeu saber-ne més llegint alguna de les cròniques dels assistents: