dilluns, de desembre 31, 2018

Microblog a cop de twit (recull 55)


Recull de twits dels últims mesos, tal com raja:


Un sol poble

Un país amb tants ciutadans vinguts de fora només sobreviu com a societat viable a través de la integració. I només hi ha integració quan hi ha un projecte obert i atractiu. (1/2)

Per això a la Revolució dels Somriures el somriure era més important que la revolució. Per això cal recuperar el somriure. Per això la revolta emprenyada obre esquerdes al país. (2/2)

La categoria "unionista" és indefinida i nefasta. Hi ha catalanistes que no veuen clara la independència i no sembla massa bona idea sumar-los a l'espanyolisme ranci.

Estimar l'espanyolitat catalana. No tolerar-la, no respectar-la, estimar-la. Ser un sol poble també vol dir això. Podria ser la idea més important que ha d'assumir el catalanisme pels anys que vindran.

La.majoria creixent no vindrà de ser més sinó de tenir menys gent em contra. No es tracta de convèncer més sinó de generar menys rebuig.

Sobre la tolerància

Que la Paradoxa de la Tolerància de Popper sigui utilitzada per alguns intolerants per justificar les seves actituds és la paradoxa de la paradoxa.

Al pensament intolerant s'hi respon amb pensament, als fets intolerants s'hi respon amb fets. Respondre al pensament intolerant amb fets intolerants no el combat, l'alimenta.

La intolerància contra la intolerància només és una mala excusa teòrica per justificar la intolerància.

Si us molesta el dret de manifestaciô de la gent de VOX potser us hi assembleu més del que sembla.


Internacional

No és Andalusia, no és Espanya, és el món. Hi ha una tendència global cap al nacionalisme reaccionari. Populisme antielits i política antipolítica. El món que ve no serà una festa.

Que la política exterior de la Xina sigui més oberta, il·lustrada, dialogant i favorable al lliure comerç que la dels Estats Units és una bona notícia tràgica.


1 comentari:

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.