diumenge, de novembre 14, 2010

28N, 10 raons de país per votar CIU



1. Perquè no s’hi val a badar. El 28N hi ha molts vots possibles però es tria només entre dues opcions. O Mas o Montilla.

2. Perquè es tria entre un President que vol la independència i es compromet a engegar un procés d’emancipació seriós i madur o un President que creu en Espanya i es declara explícitament antiindependentista.

3. Perquè la història recent demostra que qualsevol vot que no vagi a CIU és un vot, actiu o passiu, per un tercer tripartit.

4. Perquè la sobirania es construeix governant bé, guanyant el joc de les competències en competència, i el prestigi de l’autogovern no aguantarà quatre anys més de d’inoperància i desgovern.

5. Perquè a ERC se li han acabat els arguments. Si en 7 anys el PSC no ha sabut plantar cara al PSOE i posar-se al costat del país ja no ho farà.

6. Perquè una legislatura centrada en el concert econòmic és el que convé. Frenar la sagnia fiscal i jugar-hi com a factor de cohesió nacional i lligam de país.

7. Perquè la Generalitat necessita les mans lliures a Madrid per pactar a dreta i esquerra segons convingui.

8. Perquè potser calia un canvi després de 23 de governs Pujol i potser era un actiu per al país que un català nascut a Andalusia fos President de la Generalitat però ara ja no hi ha més potsers.

9. Perquè el PSC necessita repensar la seva fidelitat al país, la relació amb el PSOE i la seva invisibilitat a Madrid. I només ho farà des de l’oposició.

10. Perquè el moment demana un lideratge de país estable i fort i només CIU el té a l’abast.
O

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No acabo de veure que CIU sigui qui garantirà tot això que dius. A més tot això són paraules cuinades, sense gaire contingut real.

El Mas no és independentista (que hi diu el Duran)i CIU és un partit molt neoliberal, així que no se que hi guanyarem...

Anònim ha dit...

Això són 10 arguments? Però si no hi ha cap contingut programàtic ni rés que s'assembli!
I diu que són independentistes? Si són una coalició de partits (CDC i UDC) en el que cadascú pensa diferent!
Això no és alternativa ni proposta seriosa. Guanyaran, però patirem les seves conseqüències

Anònim ha dit...

Potser no son els 10 millors arguments ... però n'hi ha més que aquests, més de 10, i si ens informem, si reflexionem, si mirem amb prespectiva històrica i objectivitat els darrers 15 anys ... el passat recent ... i el futur que volem però que és difícil d'assolir ... l'única opció amb garanties d'èxit és en Mas. La resta és religió política, que de tot hi ha d'haver ... però que ara és millor que no si volem una Catalunya millor.

MARTELL DE REUS ha dit...

T'has deixat la "11 raó de pais per votar CiU": El Sr. Poblet, cap de llistat de CiU a la "provincia" de Tarragona i President de la Diputació governa aquell ens amb el PP.

Eva Chenovart Díaz ha dit...

Què es pot esperar? Com ja he dit altres vegades, crec que no es tracta de qui governi, sinó com governi. Fins ara tot càrrec ha comès errors, pifies innombrables, cagades innoportunes (perdó per l'expressió)... Perquè cap política és sincera, cap actúa de cara al poble, sinó que regeixen interessos econòmis i particulars pel mig. Tot és pura façana. Necessitem un govern just, sincer, democràtic; perquè, senyors meus, catalunya, espanya, és un niu de males gestions i d'una democràcia incompleta, gairebé innexistent.

www.vialliuremaxima.blogspot.com

Mirlo Blanco ha dit...

Apa, doncs ja tenim Mas I Montilla!

Goita quina bona capacitat profètica la teva...