dilluns, de desembre 31, 2018

Microblog a cop de twit (recull 50)



Recull de twits dels últims mesos, tal com raja:


Un sol poble

No son els espanyols, tampoc no és Espanya, és l’Estat espanyol. Lluitem contra una estructura de poder i interessos. Ni contra els espanyols ni (encara menys) contra els catalans que se’n senten. Tinguem-ho clar.

Hi ha discursos i crides a cuidar el pacte i els consensos Catalunya endins perquè hem de viure junts. No, no hem de viure junts, volem viure junts. Som junts.

Potser no cal ser més sinó ser més majoritaris. No convèncer més sinó generar menys rebuig. Buscar l'abstenció còmplice. Anar contra l'Estat sense anar contra Espanya i evitar ofendre l'espanyolitat de molts catalans.

A Catalunya l'espanyolisme ès residual però l'espanyolitat no. L'espanyolitat catalana només suma amb l'espanyolisme si se sent atacada i ofesa.

Pluralisme

Convindria que paréssim de desfigurar-nos i caricaturitzar-nos a banda i banda. No hi ha política democràtica possible quan els altres són tots dolents.

El Poble també són els altres. La Gent també és la gent que no pensa com tu. Que les grans paraules en majúscules no us facin perdre el món de vista.

El Poble? La Gent? Davant de tant de concepte indeterminat al servei de ves a saber qui jo em quedo amb El Cens. Una llista clara que s'expressa en números i no fa fàcil que se l'apropiïn els uns o els altres.

Poder judicial

La divisió de poders preveu que els jutges siguin un poder de l'Estat fort i independent però no que siguin infal.libles o els representants de Déu a la terra.

El poder judicial espanyol, com el seu exèrcit, només se'n surt fronteres endins i contra els seus ciutadans. L'Estat espanyol i els seus fantasmes.

1 comentari:

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.