dissabte, de febrer 02, 2008

Ministre Duran, li presento en Humphrey


Ministre Duran, li presento en Humphrey. En Humphrey és diu Álvaro, Pelayo o Immaculada i és un dels Secretaris Generals del seu Ministeri. Un home d’estat que ha fet tota la seva carrera al servei d’Espanya. Ja era aquí quan vostè no s’afaitava i encara hi aquí quan vostè publiqui les memòries. Això no és la Generalitat, aquí quan canvia el govern roden només els Ministres i els Secretaris d’Estat, la resta continua en marxa gràcies a la feina abnegada d’en Humphrey i els seus. Admirem la seva entrega, Ministre. Admirem el seu coratge, Ministre! Governar Espanya sense fer-ho a Catalunya no deu ser fàcil per al seu partit. En Humphrey l’ajudarà, Ministre. Vostè podrà fer molt per Catalunya fent molt per Espanya. Som aquí per servir els Ministres, Ministre!

En Humphrey no té ideologia, ell és un espanyol al servei dels espanyols. Vostè ja m’entén, oi Ministre? En Humphrey l’espera amb entusiasme perquè Catalunya és només una part més d’Espanya i vostè és un Ministre tan espanyol com qualsevol altre. De debò, cregui’m. En Humphrey és a les seves ordres i complirà amb eficiència qualsevol tasca que li encomani. Balances fiscals, dades d’inversió pressupostada i no executada, informació comparada sobre la pressió de la inspecció d’hisenda a Catalunya respecte d’altres autonomies, ... Vostè demani, Ministre! En Humphrey s’ocuparà de tot, Ministre! Estem encantats amb vostè, Ministre!

De vegades potser hi haurà dificultats tècniques o retards difícils d’explicar. Els expedients es perden, Ministre. No tot és tan fàcil, Ministre! Potser algun cop l’experiència d’en Humphrey l’ajudarà a veure que algunes mesures no son encertades. Ara no és bon moment, Ministre. Les responsabilitats d’un Ministre son tantes que serà difícil trobar el temps. Ha de complir amb l’agenda, Ministre. Avui no pot ser, Ministre! Però no dubti mai de l’eficàcia d’en Humphrey. Ell només serveix Espanya. M’explico, Ministre? Segur que vostè serà un gran Ministre, Ministre!
.

17 comentaris:

N ha dit...

Plas, plas i plas.

Avui t'has superat.

Anònim ha dit...

Excel.lent¡

Vida quotidiana ha dit...

Marc,

Impressionant! Un 10

Anònim ha dit...

Genial! Felicitats pel post.

Unknown ha dit...

això és el que ens espera ? no m'imagino l'Herrera amb el tal Humphrey !! no se qui ets però m'agradaria saber-ho...

Trina Milan ha dit...

Marc,
genial!!!volem més d'aquests que aquesta precampanya sestà fent d'allò més feixuga...
gràcies

Anònim ha dit...

Marc és terrible, brutal !!!
M'ho he passat molt bé llegint aquest post.
Suposo que en el complicat entramat d'un ministeri, la realitat deu ser similar a la que dibuixes.
M'hauràs de deixar els DVD...
Josep

Anònim ha dit...

Un post excelent. L´única solució és canviar de Humphrey, potser :)

Anònim ha dit...

Marcus, pots canviar de Humphrey, però smpre hi haurà un Humphrey. Aquesta és la meva humil opinió
Josep

Jesús Cardona ha dit...

L'acabo de llegir, no em sap gens greu repetir el mateix dels altres comenatris. Chapeau! felicitats i gràcies.

Per cert, s'hauria d'enviar un link al blog del futur sí, ministre

Marc Arza ha dit...

Gent,

Moltes gràcies a tots. Fa goig saber que de tant en tant l'encertes i el post del dia agrada a alguns dels que van passant per aquí.

Gràcies moltes,
Marc

gemix ha dit...

Molt encertat! Has tocat diana!!!!

Marc Arza ha dit...

Gemix!

Gràcies. Els elogis ajuden a tirar endavant.

Marc

Anònim ha dit...

Però, ara en serio. Algú ha sentit mai en Duran dir que vol ser ministre? No ho ha dit mai, és una etiqueta que li han volgut colgar i al final se li ha quedat. L'únic que es fa amb aquests comentaris és donar força a partits tan catalans com el PP i el PSC (ui perdó, PSOE) vosaltres mateixos sabreu a qui doneu suport... Per cert, que collons fot Esquerra ocupant seients de l'establishment? No hi està tan en contra?? Ah, clar, que és per lluitar des de dins... claru claru... i tots ens ho creiem i diem amen, oi?

Marc Arza ha dit...

Anònim,

En Duran ha fet pública diverses vegades la seva voluntat de condicionar el govern de l'estat des de dins, formant-ne part. Obviament això vol dir governar des d'un Ministeri i comptar amb Mininistres. Semblaria lògic que ell en fos un. En tot cas, ho sigui ell o no, l'article només explica el que es trobarà qualsevol Ministre nacionalista quan arribi al despatx.

Per cert, toca desitjar-li al Sr. Duran una ràpida recuperació. Anims, Ministre! Cuidi's, Ministre! Li desitgem tot el Millor, Ministre!

Gràcies,
Marc

garmir ha dit...

Hola:
Marc,
Excel.lent article.

Marc Arza ha dit...

Garmir,

Gràcies!

Marc