divendres, de desembre 29, 2006

Blocant enrere


Aquests darrers dies entorn al cap d’any, el bloc suma ja cinquanta posts, arribant alhora al número màgic de les cinc mil visites. Volia aprofitar aquesta triple coincidència per fer una mirada enrere a aquesta experiència blocaire. Tot plegat sense oblidar-me de tots els que aneu trobant el temps per llegir aquest bloc i compartir-hi els vostres comentaris, gracies a tots!

Des del començament catalunya.ffw ha estat un espai per compartir les pròpies obsessions entorn al dinamisme social i econòmic com a clau per al futur del país. Un país que s’enfronta a riscos importants amb mancances i dèficits com un sistema educatiu amb un 30% de fracàs escolar o la fragilitat de l’estructura econòmica, però que compta també amb un potencial enorme si sap aprofitar les oportunitats que s’obren en el nou escenari a Europa i el món. Un país que, no s’hi val a oblidar-ho, és encara a mig fer i ha d’anar trobant el camí per a reinvertar-se a cada generació sense deixar de ser allò que ha estat.

De cara al 2007 i amb la intenció de millorar el catalunya.ffw, agrairia els vostres comentaris i idees sobre aquest bloc. Esteu convidats a fer-ne una crítica àcida així com a proposar orientacions, temes i formules que el facin més àgil i interessant.

Per acabar, i amb voluntat de compensar la poca reversibilitat del format bloc, adjunto la referència a cinc posts de l’any per als que em vulgueu acompanyar en aquesta blocada enrere:

-Sector públic: inversió contra despesa (12/09/2006)
-La difícil gestió del llegat Pujol (26/09/2006)
-Sense inèrcies d’integració (20/10/2006)

Us desitjo tot el millor per al 2007!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobo el teu blog molt interessant, especialment els temes que tractes. No puc dir que em llegeixi tots els posts pero me'l miro molt sovint.

Entre les coses que podries millorar... crec que ajudaria a la lectura si intentessis fer frases una mica mes curtes. (en aquest post la veritat es que no n'hi ha cap de molt llarga. Pero el de la despesa, per exemple... ).

BON ANY NOU!

Dessmond ha dit...

Marc,

Procuro mirar-lo sempre el teu blog. Tot i que alguns cops no en faci cap comentari. Hi ha moments que el temps no dona per més.

L'enhorabona per les xifres màgiques que dius. Espero que l'any vinent segueixi, com a mínim, igual de productiu!

Molt Bon 2007!

garmir ha dit...

Hola:
Marc , feliç any 2007, en el qual els teus proposits es vegin complerts.
Dit aixó trobo que els temes que tractes al blog son molt adients, la politica economica catalana pocs blogs la tracten, excel-lent, segueix pel mateix cami. Salutacions.

Anònim ha dit...

Marc,
Sempre que puc em llegeixo els teus blogs, encara que no sempre dic la meva.
Em sembla un blog molt seriós i bo; m'agrada molt però fins i tot per aprendre més m'agradaria que es poguessin donar xifres exactes del que es parla. Per exemple, es parla del fracàs en l'educació, però podries publicar xifres de la inversió que hi ha exactament? Diuen que els diners que arriben no són escasos però que hi ha l'inconvenient que s'ha de pagar a massa gent. Sempre és millor que es pugui parlar de xifres exactes o aproximades perquè llavors és més fàcil detectar on està exactament el problema.
Endavant amb el teu blog!!!
Bon Any 2007!!

Marc Arza ha dit...

Ra,

Soc conscient que les frases llargues només espesseixen el text. Ja vaig provant d'alleugerir la prosa però costa canviar mals hàbtis.

Gracies per l'interès.

Dessmond,

Gracies, de debó.

Garmir,

Moltes gràcies.

Montse C.,

Treballar amb xifres i dades és dificil per que inrementa molt el temps de preparació d'un post. De tota manera, recullo el guà.

Gracies a tots!

Marc Arza